Bokad idag! - Malin Andersson

image7

Rykande het artist! Malin Andersson kommer vara trubadur under Lokatts musikturné!

Besök Malin på myspace: http://profile.myspace.com/index.cfm?fuseaction=user.viewprofile&friendid=127817445

Lokatt på facebook!

Yeah! Nu finns även Lokatts musikturné på Facebook!

Gå med redan idag!

Adressen är: http://www.facebook.com/group.php?gid=6138152814


Robert Norberg - Trubadur


Här kommer en liten hälsning till alla besöakre från Robert Norberg, vår senaste tillskott av trubadur den 30 novebmer i Skövde.

image6

"Tjena! Mitt namn är Robert Norberg, jag är 27 år och jag studerar just nu Musik- och ljudproduktion vid Högskolan i Skövde. Jag kommer ursprungligen från Mölndal som ligger bredvid Göteborg. Nu är jag sedan ett och ett halvt år bosatt i Skara, där min utbildning ligger. Min passion är låtskrivandet och jag skriver låtar både till mig själv som soloartist men också till mitt band Quite Swedish (som för övrigt uppträde på Lokatts musikturné i Tidaholm den 9 juni). När jag komponerar brukar det oftast bli i pop/rock genren, mycket gitarrinspirerat.
Svårast med att vara trubadur är att få fram en bra bredd på låtar, något som alla tycker om. Jag försöker hålla min personliga smak utanför till en viss del när det gäller val av låtar. Självklart tycker jag om alla låtar jag spelar men jag försöker vidga mina musikaliska vyer ".


Besök Robert på myspace:
http://www.myspace.com/larsrobertnorberg 

Besök Robert band på myspace:
http://www.quiteswedish.com/

Stulna år från Skara och Mariestad gästar scenen den 30 november

image4

Bandet Stulna år besår av bandmedlemmar från Skara och Mariestad.  Tillsammans har de spelat i drygt ett år men de gör debut som bandgrupp på ett konsertarrangemang under Lokatts musikturné.
Bandet spelar Trallpunk och blivit influerad av band som t.ex. Asta Kask, Strebers och Cosa Nostra m.m.

Läs om fler band som kommer den 30 november till SKövde här >>
http://www.lokatt.nu/musikgala4.htm

Besök Stulna år på myspace:
www.myspace.com/stulnaar

Samlingsskiva - sista dagen på torsdag

Efter utvärderingen från Lokatts musikturné i Falköping, kom önskemål om att sätta ihop en skiva för alla artister som medverkat under turnén. Eftersom året börjar lida mot sitt slut, framför allt för Lokatts verksamhet som ska ha sin sista spelning år 2007 i Skövde den 30 november kommer vi därför trycka upp en samlingsskiva med artister som uppträtt. Sista dagen för att skicka in sitt bidrag är den 1 november, alltså på torsdag denna vecka.

Skivan kommer sedan att tryckas i begränsad upplaga och kommer endast finnas tillgänglig under Lokatts musikturné i Skövde.  

Har du inte skickat in någon låt? Än finns det plats att komma med på skivan, så skicka in er låt till mig (Linda) på liindus@hotmail.com.


Tack på förhand!


SSU startar webbplatsen borgare.se

image3

Besök webbplatsen på www.borgare.se

Det är viktigt att granska våra politiker. Fram till valet 2010 har SSU besämt sig för att analysera hur
moderatstyrda politiken påverkar oss. 

Vi kommer också låta borgerliga företrädare komma tilltals genom citat och filmsnuttar.

Var med och försök ändra ett beslut som styret i Falköping har beslutat

Falköpings kommun vill spara pengar genom att lägga ner fritidsgårdar
Var delaktig och skriv på listan för att ändra beslutet

Sök på:     http://www.namninsamling.com/Ungdom07  och skriv på listan

Tack på förhand
Hasse Gustavsson

Lokatt på stormöte

Idag kommer Lokatt hålla föredrag om sin verksamhet i Folketspark i Falköping.
Vi kommer bland annat redovisa antalet besökare från hemsidan, besökare från turnén och måluppfyllelse.

Poor-No-Star

Rapparen som kallar sig Castor Pi kommer från Skövde, tillsammans med sin grupp Poor-NO-Star är de bokad till Skövde. Mer info kommer inom kort på hemsidan.

image2


/Arr

Marknadsföringen för Lokatt är i rullning..Hjälp till!

Var med och sprid budskapet om att LOKATT kommer till SKÖVDE 30 Nov.

Du kan hjälpa oss på flera olika sätt:

* Metod 1
Du behöver: En tuschpenna (budgetvarianten) och/eller gammal T-shirt (lyxvarianten).
Tillvägagångssätt: Ta en tuschpenna och skriv Lokatt, 30 november, Skövde i pannan. Garanterat intresseväckande hos din omgivning! För dig som har en gammal T-shirt som du är beredd att offra för välgörenhet, skriv samma budskap på ryggen. (se till att samtidigt ha  tajta byxor på dig;)) --- Glöm inte skicka in foto till postmaster@lokatt.nu


*Metod 2

Du behöver: Friskt stämband(budgetvarianten) Papper/Skrivare (lyxvarianten)
Tillvägagångssätt:  Ställ dig på en central plats när det är rusningstrafik och skrik så högt du kan; "LOKATT kommer till SKÖVDE, 30 NOVEMBER, MER INFO LOKATT.NU". Folk kommer visserligen kanske ihåg dig mer än budskapet men huvudsaken är att göra en god gärning.
Lyxvarianten är en mer nertonad metod, som går ut på att skriva små lappar, visitkort, flygblad om Lokatt och när vi kommer till Skövde och dela ut till folk på gatan, "glömma" på caféet, sprida bland kompisar. Man kan också skicka ett mail till postmaster@lokatt.nu och be dem skicka lite material till dig som du kan dela ut eller sätta upp.

--- Glöm inte skicka in foto till postmaster@lokatt.nu


*Metod 3
Du behöver: Tyg och fantasi (lyxvarianten)
Precis som det finns FN-dagen, internationella barndagen och nationaldagen så kan man fråga sig varför det inte finns en lokattsdagen?? Så det är väl lika bra att vi stiftar en Lokattsdag..  Rune och Gudruns dag kommer alltså bli delad med Lokattsdag, datum den 24 november 2007. Det finns dagar som man äter semlor och dagar man har på sig röda luvor. På Lokattsdagen kommer vi alltså ha svans och öron med tufsar.  Så genom att sy sig ett par öron och svans, klär sig alla våra supporters som lokatter den 24 november!

--- Glöm inte skicka in foto till postmaster@lokatt.nu


*Metod 4
Du behöver: Mail (budgetvarianten) EXTRA: till dig med Casanova-stilen.
Kopiera raden nedan och skicka mail till alla du känner:

LOKATT den 30 november på Kårhuset i Skövde.
Läs om vilka som spelar och uppträder på www.lokatt.nu


Extra till dig som kör Casanova-stilen:
Skicka ovanstående rad tillsammans med .... Det skulle vara extra kul om du kom, vi ses där! *blink, blink*

Tack för din hjälp!
Kommer du på fler metoder, skriv till oss.


Snart.. snart.. är det dags att avslöja vilka band som kommer spela i Skövde.

Nykomling hittills är Robert Norberg som kommer vara trubadur på Lokatts musikturné i Skövde. Han är lite av en rockigare trubadur och kommer spela både egna låtar som covers. Sen har vi Joan också, som ja har han inte varit med på alla musikgalor?:) Jo, det tror jag skarpt. Gemensamt för de båda är att de pluggar på Högskolan i Skövde på programmet ljud och musikproduktion men sen skiljer sig deras framträdande mycket åt. Vi är väldigt nöjda över att få presentera dessa två sångare och gitarrister till Lokatts musikturné den 30 november. 
 
image1

På bilden här ser vi alltså nykomlingen Robert Norberg till vänster och Joan Sallroth i mitten, tillsammans med arrangörerna Linda Schoultz och Mattias Hernström. Här uppträdde de tillsammans på Unga Örnas kongressen på Axvall i somras för flera hundra åskådare. VI hoppas på att vi får fler besökare, så det kittlas i magen för våra artister :)


Dansgruppen Vision kommer till Skövde

Har ni saknat dansgruppen Vision? Idag blev det klart att tjejerna kommer till Skövde och bjuder skövdeborna på dansframträdde! :) Det kommer inte bli samma upplägg som tidigare utan nu kommer gruppen endast fokusera på en dans och ett scenframträdde. Vad de bjuder på är ännu oklart, men vi hoppas kunna få en intervju med samtliga artister innan den 30 november närmar sig.


Första inlägget

Det tar för lång tid för oss att skicka ut nyhetsbrev och uppdatera hemsidan. Vi är en ideell förening som arbetar med massa saker runt omkring. Så istället för nyhetsbrev, som vi kommer lägga ner.. har Lokatt nu skapat en blogg där vi kommer informera om kommande aktiviteter och händelser.. så häng med i Lokatts blogg och bli uppdaterad.

På återseende!

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0