Fler band bokade till Falköping

Nu är ännu fler band bokade till Lokatt i Falköping. Vi har bokat the Mischief, Shamalamas och Causing Chaos. Alla banden är från Falköping. Sammanlagt kommer det vara åtta band som kommer stå på scenen. Inom kort kommer vi publicera de andra banden som kommer spela.

Tomtar på loftet och Pumpa

Vad tycker ni om jul? Är det en glädjens tid. Är det för tidigt att börja ta fram julsakerna för de finns ju redan framme i affärerna. Men det ska ju bli Halloween först. Hur brukar ni fira detta? Skaffar ni en stor eller liten pumpa. Klär man ut sig till häxor eller vad gör man. VAd skall man bjuda på om man ska ha halloweenparty? Skall man färga potatismos grönt kanske? Har ni tips på en lyckad bjudning så bjud till. Haloweentips efterfrågas.


Bokade till Lokatt i HJO

Två band är bokade till Lokatt i Hjo:

* Whatever November
* JFK

Vi söker också band som bor i Tibro, Hjo, Karlsborg samt band från Falköping.

Lokatt i Skara

Tack alla ni som dök upp på Lokatt i Skara. För att vara första gången som Lokatt arrangerades i Skara är vi väldigt nöjda med resultatet. Under kvällen var det 10 uppträden med blandade musikstilar med allt ifrån pop till metal. Banden spelade i 20 minuter vardera och byten mellan banden gick snabbt och problemfri.  Sista bandet på scenen var Polkapix som drog ett stort antal besökare. Vi tackar alla band för er insats, allt gick väldigt bra.

Det kom över 100 personer på spelningen och det var en stor uppslutning från LO-facken och SSU på plats. Flera medlemmar värvades till SSU Skara som nu kommer planera för andra evenemang framöver i staden.

Det är inte omöjligt att vi kommer arrangera Lokatt i Skara igen men nu kommer vi ladda upp för Lokatt iFalköping den 5 december och Lokatt i Hjo den 24 januari. Ses igen då!

Causing Chaos kommer få ställa in i Skara

På lördag kommer LOkatt arrangeras i Skara. Affischerna har under hekla veckan annonserats på olika platser i hela Skaraborg. dock är det så att vi fått ett tråkigt bud om att Causing Chaos kommer få ställa in spelningen i Skara på grund av att sångaren blivit sjuk.

Ett annat band som däremot inte kommer ställa in och som precis blivit bokade är Twisted Lips från Skara/Skövde, ett metalband med många järn i elden. Presentation av bandet kommer senare i eftermiddag.


RSS 2.0