Whatever November kommer den 9 aug!

Nu är Whatever November bokade till Tidaholm! Osäker på namnet så beror det på att några av dem tidigare spelade i bandet Displeased och nu fått en ny uppsättning och spelar i Whatever November. De släpper precis sin nya skiva i veckan (som kommer finnas till försäljning på Lokatt såklart) och har releasefest den 1 augusti på Café Görnköping i Hjo. Tjuvlyssna på dem nu och kolla in fler av deras spelningar!

Med kasst ljud men med go scenutstrålning ser ni ett klipp från youtube med det tidigare bandet Displeased. Observera att bandet har gjort en ny uppsättning och därför kanske inte låter likadant.

Fribiljetter

Nu finns det chans för er att skaffa fribiljetter till Lokatt i Tidaholm. Fribiljetter får man genom att länka till Lokatts hemsida, det gäller bara att följa anvisningarna på sidan media "så skaffar du en fribiljett till Lokatt". Ser kanske lite krånglig ut men det behöver det inte vara.


Så här kan en länk se ut:

Lokatt är ett samarbete mellan LO och SSU, se turnéschemat för deras spelningar.


JFK bokade

Söker man på JFK så får man fram John F. Kennedy frågan är om bandet från Hjo hade det i åtanken när de tog namnet?? Det måste vi fråga dem under spelningen.. För JFK kommer till Tidaholm den 9 augusti. Vet du inte vilka de är? Lyssna då på deras sköna låtar på deras myspace, här är adressen = http://www.myspace.com/jfkbbww

Har ni inte lyssnat på Wasting Hate än?

Nu har ni chansen .. kolla in deras fräna hemsida >> http://www.wastinghate.se/

Wasting hate bokade till den 9 augusti

Många känner väl redan till bandet Wasting Hate? Ett band som tidigare har ursprung från bandet Coma. I bandet finns två generationer, far och son som spelar tillsammans. Bandet spelar hårdrock och kommer ifrån Falköping, den 9 augusti kommer bandet att uppträda på scenen i folkets park i Tidaholm.

RSS 2.0