Intervju med TrashJack

Idag kommer Lokatt presentera en intervju med två bandmedlemmar från bandet TrashJack!

Lokatt har gjort en intervju med Amy Modh, (Lovisa Bengtsson ) och Stanzi Menfreya, (Lovisa Karlsson)som båda spelar i bandet TrashJack tillsammans med gruppens övriga bandmedlemmar Peanutboy, Blondie och Tejp.

Det klart bästa med drogfria arrangemang tycker tjejerna är att det "vore ju trevlig om folk mindes att de sett oss dagen efter". Bandmedlemmarna säger också att deras musik är gjord på kärlek och att låtarna handlar om "alltifrån cyklar till... massa annan skit". Visst skulle de kunna tänka sig att spela på Hultsfred men den bästa spelningen/festival de varit på är helt klart Peace and Love festivalen i Borlänge.

Vad är storyn bakom bandet, hur bildades ni?
- Vi jammade lite tillsammans och när vi spelade vårt gamla bands låtar så lät det jävligt bra. Vi startade ett tributeband till vårat gamla band, sen la vi ner det gamla bandet.

Varifrån hämtar ni inspiration till era låtar?
-Traumatiska händelser som skett i våra ytterst intressanta liv.

Influenser, favoritartister?
-Hmm. Allt från High School Musical och Andrew Lloyd Webber till Hanoi Rocks och Crucified Barbara. Amy sitter just nu och nynnar på den oerhört catchiga låten "Det ska nog bli män av er nu" från Disney's Mulan.

Hur tycker ni ett lyckat scenframträdande är?
-När vi lämnar scenen och dansgolvet ser ut som en blandning av torgscenen i "parfymen" och "Mulan". Då har det varit bra!


Vad kan vi förvänta oss av er på Lokatt?
-Om ni har tur kanske vi kan få Peanutboy att berätta hemligheten bakom "den halva jordnöten".


Motto ni strävar efter?
 
-Starkaste, billigaste.

Om ni var statsminister vad var det första ni skulle göra?

-Skattefuska, ta pengarna och fly till USA.De ska bli kul att se dem på scenen den 30/11 och ja.. vi undrar allt vad "den halva jordnöten" är för något ?:)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0